Звіт адміністрації закладу

📌24 травня у нашому ліцеї відбулася визначна подія — звіт адміністрації перед громадськістю, під час якого були підведені підсумки роботи закладу за 2023-2024 навчальний рік. Захід зібрав представників педагогічного колективу, громадськості, батьків та учнів, створюючи атмосферу відкритості та взаєморозуміння.
📌Директор ліцею, Наталія ТІТОВА, презентувала основні досягнення ліцею, провела детальний аналіз якості роботи, виявивши сильні та слабкі сторони, загрози і можливості для розвитку. Також наголосила на важливості таких цінностей, як співробітництво, вільний вибір, довіра, взаєморозуміння, розвиток і повага, які є основою нашої освітньої діяльності.
📌Заступник директора Наталія КАСЯНЧУК розповіла про самоосвітню роботу вчителів, проєктну діяльність, сертифікацію, а також про перемоги наших учнів на олімпіадах, конкурсах та у Малій академії наук. Вона також наголосила на важливості методичної роботи, оскільки, саме вона сприяє професійному розвитку педагогів, обміну досвідом та впровадженню новітніх педагогічних технологій в освітній процес.
📌 Заступник директора Ірина САБАРДАК розповіла про роботу з дітьми, які мають особливі освітні потреби та про інклюзивне навчання в ліцеї. Підкреслила важливість створення сприятливих умов для навчання всіх учнів, незалежно від їхніх індивідуальних потреб. Вана також наголосила на значущості підтримки та інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в загальноосвітній процес, що сприяє розвитку толерантності та взаєморозуміння серед учнів.
📌Заступник директора Віра ШИНКЕВИЧ відзначила значний інтерес колег до самоосвіти та підвищення кваліфікації, що сприяє загальному розвитку ліцею.
📌Заступник директора з виховної роботи Лідія ШЛІХТЕНКО висвітлила виховний аспект роботи, розповівши про участь усіх учасників освітнього процесу в акціях, проєктах та челенджах.
📌Заступник директора Тетяна ЛУЧИЦЬКА та керівник методичного коворкінгу вчителів початкових класів Марина КОЗІЦЬКА поділилися досягненнями початкової школи, високо оцінивши результати роботи вчителів та їх вихованців.
📌 Керівники методичних коворкінгів Антоніна ШУМНА, Олена ЖУК, Тетяна МАЦИК, Людмила ДЕЛЕЧУК, Світлана ЛЬВОВСЬКА, Інна ВАРШАВСЬКА, Богдан ДИДЯК та Олег ГОНЧАР детально розповіли про результати роботи своїх команд, презентуючи інноваційні методи навчання та виховання.
📌 Соціально-психологічна служба під керівництвом Інни ПАТИЧИШИНОЇ та Тетяни НІКУЛІНОЇ ознайомила присутніх із своєю роботою, наголосивши на важливості підтримки учнів у складні моменти їхнього навчання.
📌Завершився захід опитуванням батьків, за результатами якого роботу ліцею було визнано “задовільною”. Це підтверджує, що ми рухаємося в правильному напрямку, але попереду ще багато роботи для досягнення нових вершин.
📌Всі учасники зібрання вийшли з натхненням та рішучістю досягати нових висот у новому навчальному році!