Вінниця- місто зразкових пішоходів

Школа спілкування:

« ВІННИЦЯ- МІСТО ЗРАЗКОВИХ ПІШОХОДІВ»

з учнями 2-Г та 2-В класів

класні керівники: Троянчук О.П., Хлєбнова В.І.

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров’я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров’я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров’я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

Протягом тижня діти нашої гімназії мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, значення деяких з них.

Велика увага приділяється  вивченню правил дорожнього руху  з учнями початкових  класів,  адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі.

Під час бесід , розглядання ілюстрацій, створення ігрових ситуацій дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги.

Для того, щоб закріплювати знання дітей та формувати навички дисциплінованого пішохода, дуже важливо організовувати розвиваюче середовище з безпеки руху.

З учнями було проведено заняття з правил поведінки пішоходів під час переходу вулиць, яке пройшло в цікавій невимушеній обстановці, завдяки залученню до співпраці працівника поліції відділу пропаганди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.