Вітаємо з перемогою!

З 15-17 березня 2018 року у м. Києві відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», на якій заклад виборов Золоту медаль. Керівниками проекту Відкритий інтерактивний кабінет природничо-математичного спрямування «Світ природи»” є Тітова Н.А. та Загородня Г.В. Над проектом працювала творча група у складі: Делечук Л.В., Ромась Л.В., Сабардак І.Ю., Черепанова Л.О., Чабан Н.В. Захищала проект учитель фізики Сабардак І.Ю.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Мета виставок – об’єднати зусилля учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, узагальнити та поширити кращий інноваційний досвід освітньої та наукової діяльності, сприяти розширенню перспективних форм міжнародного співробітництва, обговорити шляхи реалізації завдань сучасного етапу реформування національної освіти, продемонструвати педагогам і фахівцям новітні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу.

Це знакова подія у розвитку освітньої галузі України. Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 758 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі,  Молдови, Грузії, Латвії, Китаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.