Всеукраїнський тиждень дитячого читання « Ми читаємо завзято, а читати нам – це свято»

Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємось до книги. Вона відкриває нам безмежні обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. З книгою ми навчаємось, з книгою ми відпочиваємо, з книгою ми мріємо. Завдяки книзі ми стаємо мудрішими.

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання — час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів. З 19 по 23 березня в закладі традиційно відбувся тиждень дитячого читання. Відкриття тижня 19 березня супроводжувалося літературно-музичним святом «Читати – це сучасно» та огляд-рекламою  «Читати ці книги престижно».

20 березня учні 1-2 класів здійснили «Віртуальну подорож у казкову країну», а також всі учні 1-4 класів прийняли активну участь у конкурсі малюнку «Чарівний казковий герой».

Ми живемо в ХХІ ст. – піку комп’ютерних технологій, тому не дивно, що сучасна людина вимагає щоденного оновлення інформаційних ресурсів. Та чи зможе комп’ютер повністю витіснити книгу? Саме на цю тему дискутували учні 11-В класу під час бібліотечного уроку «Книга та комп’ютер:сучасне і майбутнє».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.