Обмін молоддю Україна – Литва

Обмін молоддю Україна – Литва

Раді повідомити, що наш заклад увійшов до переможців у конкурсі заявок у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви. Перемога в конкурсі, який проводився Міністерством молоді та спорту, надає групі наших учнів можливість відвідати Литву у вересні 2018 року, отримавши фінансування від міністерства.

Метою пізнавального візиту українських школярів до Литви є ознайомлення з роботою  Школи Йонішкіса – багатофункціонального центру  Молетського муніципалітету, а також представлення певних аспектів української культури та історичних подій в державотворенні України литовській молоді.

Протягом п’яти днів учні нашої школи-гімназії значною мірою розширять свій світогляд, вдосконалять соціальні навички, розвиватимуть навички користування іноземними мовами та спільними зусиллями з молоддю Литви створять цифровий альбом, що відображатиме поетапну роботу під час реалізації проекту, візьмуть участь у тренінгах на знайомство учасників з метою встановлення дружніх стосунків серед молоді, творчих презентаціях країн, учнівських виставах, дискусіях, дружніх спортивних змаганнях, розважальних молодіжних зустрічах, подорожах до місцевих визначних місць Молетського району,  столиці Литви Вільнюсу та тренувального майданчику генерала  С. Жукаускаса в  Пабраде, що є культурно-історичною спадщиною Литви.

Для учасників проекту будуть створені умови дослідження культури України та Литви, що сприятиме мотивації молоді до відкритого та толерантного ставлення до інших націй.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.