Звіт про діяльність учнівського самоврядування

Звіт

про діяльність учнівського самоврядування школи-гімназії №6 за 2018/2019 навчальний рік

         Цьогоріч у результаті шкільних виборів до Команди Президента свою діяльність розпочали нові найактивніші учні нашої школи, які вже з жовтня 2018 року долучились до різноманітних заходів, акцій, марафонів як на шкільному, так і на міському рівні. Ще восени успішно організували святкування Дня учителя, відвідали Дитячу обласну лікарню у рамках акції «Діти-дітям», подарувавши маленьким пацієнтам іграшки та солодощі. Крім того, долучились до організації щорічного Гімназійного ярмарку, провели посвяту у гімназисти для наших 5-клаників, традиційний Фестиваль дитячої творчості для учнів 2-11 класів. Узимку наша команда також посприяла успішному проведенню благодійних акцій таких як «Серця відкриті для добра», «5 картоплин», привітали діток нашої школи, які особливо потребують підтримки та допомоги зі святом Святого Миколая, організувала святкуння Дня закоханих із тематичною фотозоною та святковою реакреацією. Навесні ж ми особливо відзначились проведенням святкування 8 березня та організацією Дня самоврядування, весняних гімназійних балів для учнів нашої школи та фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талантів», благодійного заходу до Великодня під назвою «Добрі справи – наше життя». Крім того, очікується проведення свята школи та тематичних заходів для випускників нашої гімназії.

Представники нашого самоврядування були активними й у конкурсах та акціях міського рівня, таких як «Подарунок від Святого Миколая», «Відкрий для себе світ добра», «Дивоколо веселих розваг», «За чисті душі, що злетіли в небо», «Моя мирна країна», «За межами рідної школи» та «Лідер року». Отримали також гранд на проведення заходу у школі «Молодіжний банк ініціатив» від громадської організації «Подільська громада».

Навчальний рік став надзвичайно продуктивним для нового самоврядування нашої школи, приніс нові здобутки, спогади та перемоги, тож, натхненна та сповнена сил, наша команда вже планує наступний рік та з особливим креативом та цікавими ідеями готова розвивати нашу школу та усіляко сприяти її подальшому розквіту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.