Симуляційна гра “Модель ООН”

MUN #nvk_6 #school_6 #NatGeo 🌎🇺🇦🇺🇸🇧🇷🇨🇳🇦🇺🇪🇬

Засідання ООН, натхненні виступи голів делегацій з різних країн, розробка резолюції та палкі дискусії і кінцеве голосування… Ні, це не просто урок англійської мови чи виховний захід, це – симуляційна гра Модель ООН, в якій кожний учень приміряє на себе роль дипломата і, ґрунтовно дослідивши усі аспекти життя своєї країни, готовий захищати її інтереси на міжнародному рівні.

Під час Моделі ООН, учні школи-гімназії #6 були у складі делегацій Китаю, США, Австралії, Єгипту, Бразилії та України. Головною темою засідання була «Освітня політика країн як засіб вирішення екологічних проблем національного та глобального рівнів». Щоб гідно представити свою країну учасники досліджували масу різних джерел і навчились працювати з різними онлайн інструментами, серед яких National Geographic Mapping Resources.

На конференції були досліджені різні державні сфери країн-учасниць і продемонстровано багато цікавинок про різні країни. А деякі з пропозицій до резолюції були такі:

  • розробка та адаптація державних освітніх програм для підвищення рівня еко-грамотності серед учнів та студентів .
  • введення в шкільну програму таких предметів як основи садівництва, навколишнє середовище, антикорупційні уроки, а також навчання протидії змінам клімату на різних предметах.
  • Зобов’язання підтримки на державному рівні таких екологічних ініціатив: кожна школа висаджує мінімум 50 дерев щорічно; забезпечення кожної школи контейнерами для роздільного збору сміття.
  • Підтримка екодружніх вчинків абітурієнтів через надання їм додаткових балів при вступі у вищий навчальний заклад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.