Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine

В Україні фінішувало наймасштабніше змагання з безпеки дорожнього руху «Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine».

 Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine – це Всеукраїнське змагання з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжніх команд – активістів з усієї України. Команда нашої школі  теж приєдналася до Хештег-марафону  под номером № 0222. Ми провели кілька акцій з безпеки дорожнього руху та та здали тест на знання правил дорожньої безпеки   , а фото- та відео- Звіти про Виконання кожного етапу ми публікували у Facebook та Instagram з хештегом #SpeakUpUkraine.

«Питання безпеки дітей та молоді на дорозі – одне з пріоритетних завдань держави. Адже втрати, які ми маємо на дорогах – це не лише біда у якійсь певній родині. – Сказала прессекретарка Президента України Юлія Мендель. – Разом із людьми Україна втрачає від дорожніх аварій 2,5% ВВП на рік, а це – потужний удар для економіки та бюджету кожної родини. Однак головне – це життя, які ми втрачаємо і через необлаштованість доріг, і через несумлінність водіїв, і через нехтування  правилами деякими пішоходами. Ми всі разом несемо спільні відповідальність за ці непоправні втрати.» – наголосила Юлія Мендель. 

«Дякуємо вам за участь у Хештег-Марафоні #SpeakUpUkraine. Разом ми робимо нашу країну кращою, безпечнішою та зручнішою для кожного. Ваша команда провела велику роботу, яка має бути поміченою, заслуговує поваги та подяки. Віримо, що ви не зупинитесь на досягнутому, і разом із вами та іншими учасниками Хештег-Марафону з усіх куточків України ми штовхатимемо Україну до світових стандартів якості життя, до рівня соціальних благ та безпеки, у яких кожному з нас мріється жити. До нових зустрічей!» 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.