Почесна відзнака eTwinning School

Вітаємо нашу школу-гімназію з присвоєнням почесної відзнаки eTwinning School!
Ця нагорода є свідченням того, що наш заклад відповідає європейським критеріям кращих загальноосвітніх навчальних закладів.
Школи eTwinning є лідерами. Їх вчителі та керівництво визнають значення та цінності програми eTwinning, впроваджують її в шкільну практику та професійний розвиток.
У школах eTwinning викладачі працюють разом, щоб поділитися своїми сильними сторонами та забезпечити ширший і багатший навчальний досвід для всіх.
Школи eTwinning є моделями: вони надихають і допомагають іншим закладам досягнути рівня, який вони самі здобули. Роблячи це, вони забезпечують зміни в освіті, так що молоді люди, які перебувають під їхньою опікою, виховуються, щоб стати кращими людьми, кращими учнями, кращими та більш активними громадянами.
Пишаємось, що наш заклад ввійшов до числа обраних 16 українських та 2139 європейських шкіл, які покращують цифрові навички, підвищують рівень електронної безпеки, втілюють інноваційні та творчі підходи до педагогіки та сприяють постійному професійному розвитку персоналу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.