Міжнародний проєкт «Through the window»

Міжнародний проєкт «Through the window», в якому беруть участь наші шестикласники, обрано проектом місяця в Україні! Даний проєкт заснований в рамках eTwinning курсу “International projects for independent student learning and collaboration online”. Учасниками є школи із України, Німеччини та Латвії.
Основна мета – навчати учнів спостерігати за навколишньою ситуацією в складний та незвичний для них період карантину та дистанційного навчання, ділитись своїми роздумами, спостереженнями та висловлювати враження і почуття, співпрацюючи з іноземними однолітками. В ході реалізації мети учні розвивають особистісні якості, вчаться співпереживати, бути більш спостережливими, знаходити спільне та відмінності, розвивають критичне мислення.
На думку однієї з засновниць проекту, Решетнік Наталі Вікторівни, хоча «Through the window» лише досягнув свого екватора, вже видно, що він допомагає учням розвиватись та творити, справлятись зі своїми емоціями в нелегкий час пандемії та поділитись досвідом з однолітками з інших країн.
Ось відгуки деяких активних учасників.

Цей проект корисний тим, що можна познайомитись зі своїм однолітками. Подобається, що в цьому проекті всі активно приймають участь. Одне, що можна було би добавити, щоб було більше країн які б приймали участь.
Максим Кравчук, 6А

Проект “Through the window” допомагає нам спілкуватися з нашими друзями не тільки з України. Навіть, на карантині ми навчаємось, спілкуємось, розповідаємо про себе за допомогою цього проекту. Мені подбається сторінка про почуття, а особливо фотографії на цих сторінках. В проекті “Through the window” мені подобається все, але я б хотіла, щоб була программа на телефоні, тобто зробити так, щоб  не потрбно було шукати в Інтернеті, вводити пароль, логін. А щоб була окрема програма, яку можна завантажити на телефон.  Але це не так важливо, тому що цей проект і без цього чудовий!
Анна Олійник, 6Г

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.