Fulbright Teaching Excellence and Achievement Program

Комісія американської програми Фулбрайта з Педагогічної майстерності та досягнень (Fulbright Teaching Excellence and Achievement Program) оголосила результати відбору учасників зі Східної Європи для участі в шеститижневій програмі з Медіа грамотності. Серед п’яти фіналістів від України наша вчителька англійської мови Решетнік Наталя Вікторівна.

Під час програми, яка буде реалізовуватись в одному з американських університетів у Вашингтоні (Округ Колумбія) за фінансової підтримки Конгресу США, група із 40 кращих педагогів з усієї Східної Європи братимуть участь в університетських заняттях та спеціалізованих семінарах з акцентом на медіаграмотність у класі 21 століття, ділитимуться та обговорюватимуть кращі практики в сучасній освіті з колегами, а також будуть спостерігати та спільно проводити заняття в американській школі.

Місія Програми Фулбрайта – розширити взаєморозуміння між громадянами США та людьми з інших країн. З моменту заснування в 1946 р. Більше 390 000 чоловік стали учасниками програми Фулбрайта. Вони включають 60 Нобелівських лауреатів, 86 Лауреатів Пулітцерівської премії, 74 стипендіати Макартура та тисячі лідерів серед приватного, державного та неприбуткового секторів.

Раді, що і наші вчителі мають можливість долучитись до цієї когорти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.