Перемоги 2020-2021 навчального року

Новий 2020-2021 навчальний рік став особливим для нашого закладу. Ми отримали приємні новини:

  1. Виграли міжнародний конкурс шкільних ініціатив, завдяки якому, у школі-гімназії буде створений освітній хаб «Boost Центр».
  2. Стали переможцями міжнародного конкурсу «Сучасні навчальні заклади – 2020» та отримали Золоту медаль.
  3. За інноваційний підхід в розбудові сучасного освітнього середовища, високий професіоналізм та творчий пошук членів педколективу нас внесено до Всеукраїнського альманаху «Сучасний педагогічний досвід освітян України».
  4. Вчительку  англійської мови, Решетнік Наталю Вікторівну, національною службою підтримки проєкту eTwinning було обрано амбасадором у Вінницькій області з метою підтримки інших шкіл області та поширення успішного досвіду участі в програмі.
  5. Заклад є учасником Міжнародного проєкту «Climate Action Project 2019», що об’єднує 98,347 учнів з 98 країн світу. У рамках проєкту учні гімназії долучаються до екологічної ініціативи, спрямованої на вирішення Глобальної Цілі сталого розвитку №13 – Боротьба зі змінами клімату. Школярі проводять скайп-конфероенції з освітянами та їх учнями з різних країн світу.  У рамках цього проєкту 12 наших школярів, учні 7-10 класів, поспілкувалися із заступником Генерального секретаря ООН, експертами WWF і навіть космонавтами NASA, Лінном Томасом – викладачем Dunnville Secondary School, м. Даннвілл, Онтаріо, Канада. Амбасадором проєктів  «Innovation Lab Schools  та «#TeachSDGs» в Україні є вчитель іноземної мови нашого закладу – Владислав Качур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.