Показовий дистанційний урок у 5-Є

27 листопада 2020 року відбувся показовий дистанційний урок з української літератури у 5-Є класі за темою «Василь Королів-Старий «Хуха-Моховинка», який провела Мостовик Д.В. Діана Василівна мала на меті навчити дітей розрізняти добро і зло як у казках, так і в сучасному житті, оцінювати вчинки казкових героїв, допомогти зрозуміти повчальність казок; розвивати креативне мислення та вміння висловлювати власні думки, почуття, відстоювати особисті погляди та робити висновки; виховувати доброту, порядність, чуйність, любов і повагу до природи, уважне ставлення до ближнього, прищеплювати бажання робити добро.
Протягом уроку діти мали можливість відтворити життєвий та творчий шлях письменника, пригадати вже вивчені та ознайомитися із новими поняттями з української літератури за допомогою різних методів та прийомів. Здобувачі освіти були активними протягом заняття: читали, відповідали, відтворювали текст, демонстрували малюнки, знайомилися із скарбничкою народної мудрості, шукали прислів’я та приказки про добро.
За допомогою головоломки – кросенс описали риси характеру маленького, але водночас надзвичайно доброго й сильного духом створіння. Мандрували стежками казки, зуміли визначити головні композиційні елементи. На завершення уроку учитель створила відеочелендж з світлин учнів «Мій домашній улюбленець».
Протягом уроку панувала атмосфера злагодженої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.