Фестиваль педагогічної майстерності учителів 3

Третій день «Фестивалю педагогічної творчості» надав можливість педагогам закладу поближче ознайомитися із родзинками діяльності учителів, які атестуються у 2020-2021 н.р.
Шкільняк Ліна Василівна працює над темою самоосвіти «Розвиток пізнавальних інтересів учнів на уроках української мови та літератури». Учитель щорічно підвищує фаховий рівень за допомогою вебінарів та семінарів. Є автором навчально-методичного посібника «Добірка літературних диктантів для учнів 10 класу», який надрукований на основі багатьох років напрацювань педагога. Ліна Василівна провела ряд показових уроків, заходів протягом міжатестаційного періоду. Неодноразово виступала на педагогічних радах та брала участь у міських семінарах.
Учитель української мови та літератури Мостовик Діана Василівна працює у закладі лише 2 рік, але за цей період змогла підвищити рівень педагогічної майстерності за допомогою відвідування семінарів, вебінарів, тренінгів. Темою самоосвіти є «Активізація творчої діяльності на уроках мови та літератури в системі креативного навчання». У листопаді 2020 провела дистанційний показовий урок для учнів 5-Є класу. Родзинкою роботи вважає педагог своїх вихованців, які зайняли призові місця в інтернет-олімпіадах. Діана Василівна систематично поповнює блог за рубриками навчально-виховної роботи.
Карпович Наталія Олександрівна, учитель початкових класів, формує у школярів ключові компетентності через використання інтерактивних технологій на уроках української мови та літератури. Працює за програмою «Інтелект України». Педагог не стоїть на місці, щорічно підвищує рівень самоосвіти: у 2019 р. завершила «Онлайн-курс для учителів початкових класів EdEra» та пройшла тренінг «Використання електронних освітніх ігрових ресурсів у початковій школі РОЗУМНИКИ», у 2020р. – курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України». Спільно із Корнійчук Н.А. 23 жовтня 2018 року стала переможцем X Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті».У 2020 році Наталія Олександрівна пройшла успішно сертифікацію, а також стала співавтором посібника «Інформаційно-методичний простір педагогів школи І ступеня».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.