Фестиваль педагогічної майстерності учителів 4

Четвертий день «Фестивалю педагогічної майстерності» пройшов під гаслом здорового способу життя та технологій, адже звітували учителі фізичного виховання та трудового навчання.
Розпочав звіт 12.03.2021 р. учитель фізичної культури Явдощак П.М., який протягом останніх років працює над темою самоосвіти «Розвиток сили на уроках фізичної культури». Петро Миколайович активно веде блог, на якому розміщує відеоролики, за допомогою яких учні можуть під час дистанційного навчання працювати вдома.
Робота із творчою молоддю педагога на високому рівні, адже щороку мають призові місця у конкурсах «Сокіл Джура», «Козацький гарт», «Лелеченя», а також команди, підготовлені учителем, є переможцями міських та обласних змагань.
Жовтан В.В. – учитель фізкультури, спеціаліст І категорії. У закладі працює з 2019 р. Темою самоосвіти є «Використання інноваційних технологій на уроках фізичної культури». Володимир Васильович долучився до проведення міського семінару для вчителів фізичної культури міста, який проходив під гаслом «Здорова нація-здорова країна». У січні, під час педагогічної ради, провів фізкультхвилинку для учителів закладу. Брав активну участь у підготовці та проведенні «Шкільної спартакіади». У роботі учитель намагається створити умови для покращення фізичної підготовки учнів, а також підвищує інтерес до фізичної культури.
Олександр Станіславович Яремчук – учитель трудового навчання у закладі працює з 2000 року. Постійно підвищує рівень самоосвіти. Пройшов курси на базі ВАНО, брав участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Перспективи розвитку педагогічної науки: досвід роботи учителів». Педагог-майстер легко знаходить спільну мову з учнями, навчаючи їх виготовляти вироби власноруч. Олександр Станіславович щороку має призові місця на міських та обласних конкурсах та олімпіадах. Є керівником гуртка з технічної творчості “Умілі ручки” для учнів 5-7 класів, саме там діти мають можливість працювати у різних напрямках: технічна наука, електротехніка, транспортні засоби та інші. Цьогоріч вперше долучилися учителі до «Інженерного тижня» і вихованці Яремчука О.С. залюбки спробували себе у ролі винахідників та науковців. Власним прикладом показує, що предмет є життєво необхідним.
Усі педагоги активно ведуть власні блоги, на яких розміщують інформацію для дітей та батьків, щоб допомогти їм покращити освітній процес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.