Конкурс читців “Шевченко для усіх століть”

У рамках  літературно-мистецького проєкту «Шевченко для усіх століть» 25 березня, використовуючи платформу Zoom, було проведено літературний фестиваль-конкурс серед учнів початкової школи.

У конкурсі брали участь читці-аматори, учні 1-4 класів, які декламували вірші Кобзаря, уривки з його поетичних творів. Учасники конкурсу продемонстрували неабиякі вміння та навички виразного читання. Вони вразили глядачів природністю виконання творів, креативністю, продемонстрували проникливе розуміння ліричних, патріотичних, автобіографічних творів, емоційно розкрили проблеми в поемах і баладах Тараса Шевченка.

Членами журі, до складу якого входили: Важова О.Й.- заступник директора з навчально-виховної роботи по школі І ступеня, Лучицька Т.В. – заступник директора з навчально-виховної роботи, Ванжула Н.В.- завідувач бібліотекою, Шумна А.М.- керівник МК кафедри філології, учитель української мови та літератури, Ковтун К.І. – учитель початкових класів та Заярна К.О. – учитель початкових класів було оцінено виступи учасників за п’ятьма критеріями: знання напам’ять, художні особливості, інтерпретація твору, артистизм та культура мовлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.