Педагогічна рада

nvk_6 #school_6

30.08.2021 року в закладі було проведено педагогічну раду на тему «Нова освітня філософія: формування педагогічного мислення учителя, здійснення творчого підходу до оцінювання і розв’язання практичних педагогічних завдань».
Директором школи-гімназії були презентовані такі напрямки розвитку навчального закладу: освітнє середовище, система оцінювання здобувачів освіти, педагогічна діяльність працівників закладу освіти, управлінські процеси школи-гімназії освіти.
Під час обговорення цих питань Важова О.Й. та Сабардак І.Ю. озвучили нетипові освітні програми, за якими працюватимуть класи у 2021-2022 н.р. Детальніше зупинилися на критеріях системи оцінювання здобувачів освіти усіх ланок. Шинкевич В.І. наголосила на важливості дотримання санітарно-епідеміологічних норм у період адаптивного карантину.
Заступниками директора: Лучицькою Т.В., Важовою О.Й. та Шліхтенко Л.А. були презентовані методичні проєкти, над якими школа-гімназія працюватиме протягом окреслених термінів. Затверджено річний план та структуру роботи закладу на 2021-2022 н.р.
Директор, підсумовуючи стратегію розвитку та систему планування діяльності закладу, акцентувала увагу на тому, що організація освітнього процесу відбувається на засадах дитиноцентризму, на основі конструктивної співпраці учасників освітнього процесу, взаємодії закладу освіти з місцевою громадою.