Показовий урок у 4-Є

18.11.2021 вчителем початкових класів Перепечай Юлією Олегівною було проведено показовий урок для учнів 4- Є класу на тему «Лічильна одиниця-тисяча. Розв’язування задач. Перетворення іменованих чисел».
На основі цієї теми діти здійснили цікаву математичну мандрівку у Всесвіт, відвідали всі планети Сонячної системи. Дружба з точною і такою необхідною наукою, як математика, допомогла дітям здійснити пізнавальну подорож та засвоїти знання про зірки та планети, подорожуючи країною чисел та величин, вони розв’язували задачі та працювали з геометричним матеріалом.
Учитель Перепечай Ю.О. високу увагу приділила природничій галузі, розвитку логічного мислення, уваги, пам’яті, уявленню про причинно-наслідкові зв’язки між об’єктами природи, формувала основні математичні компетентності, акцентувала увагу на вміння працювати в парах, використовувала на уроці інформаційно-комунікаційні технології, що сприяють формуванню в учнів ключових компетентностей для активізації навчально-пізнавальної діяльності.