Майстерка до Дня різдвяної листівки

9 грудня кожного року відзначають незвичайне, але дуже душевне свято – День різдвяної листівки (Christmas Card Day). За традицією таку листівку зазвичай посилають в період святкування Різдва і Нового року. Її основною метою є передача своїх теплих почуттів близьким і рідним людям, а також кращим друзям у зв’язку з різдвяними святами.
Безумовно, в сучасному світі відправка листівок застаріла, тому що в основному всі відправляють поздоровлення по електронній пошті або вітають один одного по телефону. Але погодьтеся, немає нічого цінніше, ніж сердечні побажання на різдвяній листівці, особливо ручної роботи. Це свято спонукає нас повернутися до традиційних способів привітання і поділитися своїми побажаннями за допомогою різдвяної листівки. Разом з учнями 9-Б класу Залецька Л. М., Мєлєхіна Н. В. та Фурман В. О. сьогодні виготовили паперові листівки в техніці “кардмейдинг” та “витинанки”.
Якщо Ви не належите до тих, хто відправляв різдвяні листівки до цього дня, пропонуємо Вам це зробити сьогодні – в День різдвяної листівки. Вашим рідним і друзям буде приємно отримати в переддень свят листівку від Вас з найкращими побажаннями!
Про історію свята, та переглянути роботи здобувачів освіти закладу пропонуємо за
покликанням