Звіт про проведення “Інженерного тижня – 2024”

З 29.01.2024 по 09.02.2024 в комунальному закладі «Вінницький ліцей №6» було проведено «Інженерний тиждень – 2024».
363 здобувачі освіти початкових класів під керівництвом Тетяни Лучицької, Галини Краєвої, Тетяни Душко, Ірини Лемехи, Тетяни Григорчук, Наталії Павлишеої, Катерини Матяш, Анжели Коновал, Марини Козіцьої, Людмили Ромась, Алли Голубенко, Анастасії Басюк, Олени Павловської, Олени Любченко, Світлани Грабік, Надії Корнійчук, Антоніни Мрищук, Олени Дзюбанчук, Олени Коваль, Аліни Бияковської, Наталії Карпович, Олени Лазуренко, Лариси Майданюк, Лариси Червінської активно долучилися до проведення тижня інженерії. Здобувачі освіти досліджували, відкривали світ науки, розробляли та фантазували. Усі зуміли поринути у фантастичний світ винаходів та дослідів, а найбільше сподобалися наступні завдання: ліхтарик «Міні-міні», «Гусінь», «Вжух», «Клік-клак», «Тіп-топ», бомбочка для ванни, «Нічогонебачу чорнило».
Щоб переглянути роботи здобувачів освіти 1-4 класів, перейдіть за покликанням! https://padlet.com/alinabiyakovska/nvk_6-school_6-uj7me8m5qcb7qvov
560 здобувачів освіти середньої та старшої школи під керівництвом Людмили Делечук, Ірини Сабардак, Юрія Іскри, Інни Варшавської, Світлани Козлової, Наталії Мєлєхіної, Аніти Дученко, Вікторії Цвєткової-Грабік, Тамари Копилової, Марини Машталір, Інни Патичишиної, Діани Черепанової розпалювали дитячу допитливість та стали винахідниками. З метою підвищення зацікавленості учнів до занять природничими та точними науками, розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із предметів у повсякденному житті, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети усі учасники освітнього процесу долучилися до підготовки та проведення «Інженерного тижня – 2024».
Школа та їх власні домівки на один тиждень перетворяться в дослідницькі лабораторії, у яких учні проявляли свою творчість та креативність, відчули себе творцями майбутнього. Для перегляду робіт учнів перейдіть за покликаннями!
https://padlet.com/mkmif6/2024-nvk_6-school_6-e5yxmm9vkjhm6912
https://padlet.com/anitaduchenko97/stem-nvk_6-school_6-ch2zprz85cao8u7p
15 здобувачів освіти з ООП з цікавістю доєднались до проведення «Інженерного тижня -2024» та навчались у такий спосіб. Діти побачили свій, нехай маленький, але успіх. Здобувачі освіти під керівництвом Світлани Львовської, Валентини Хлєбнової, Наталії Мазур, Вікторії Фурман, Ірини Рудєвої, Зої Бабак, Тетяни Кашперук, Галини Колонюк, Марини Чорноус спробували себе в ролі інженерів, конструювали та використовували на практиці зроблені вироби, влаштовували перегони. Виготовляли із задоволенням «Механічний телефон», «Гусінь», «Тіп-топ». Інженерний день довів, що між нами немає меж і для всіх рівні можливості. Для перегляду робіт учнів перейдіть за покликаннями!
https://www.facebook.com/100001690177788/posts/pfbid02H89BFfAVkfV31X6XzRTsTVgFjhSsAMbLtpqkQ6GL7ZZtZdbUzyM8Hf943wcpKbdsl/?app=fbl