Семінар школи І ступеня

18 вересня на базі нашого закладу був проведений міський семінар для слухачів курсів підвищення кваліфікації комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти» на тему: «Використання інтерактивних методів навчання для формування життєвих компетентностей учнів школи І ступеня».

Перед присутніми виступила заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня О. Й. Важова, яка познайомила слухачів курсів з методичною роботою кафедри, її здобутками та перспективами розвитку. Вчителями були проведені відкриті уроки.  В 3-В класі Л.П. Рожкова провела урок математики на тему «Повторення та закріплення вивченого про множини. Переріз множин».

Учні 4-А класу (учитель Козіцька М.П.)  на уроці літературного читання порівнювали  авторські  казки з фольклорними.

4-Б клас (вчитель Л.В. Ромась) активно працював над узагальненням обчислювальних прийомів множення і ділення, вдосконаленням вмінь у розв’язуванні  складених задач, які є комбінаціями вивчених видів простих задач на дії різних ступенів.

Класний колектив  4-Д класу на чолі з класним керівником А.М. Коновал продемонстрували свої вміння на уроці української мови у складанні художніх та науково-популярних описів.

Завершився семінар екскурсією учасників семінару по кабінетах початкової школи та підведенням підсумків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.