Допомога Медвідському НВК

17 жовтня 2017 року представники команди президента разом з педагогом – організатором відвідали с. Медвідка, Вінницької області, Вінницького району, а саме «Медвідський навчально-виховний комплекс: загальноосвітню школу І ступеня – дошкільний навчальний заклад», яка постраждала під час подій 26.09.2017  у с. Сальник. Оскільки наша школа приймала постраждалих з території, які підлягали евакуації, ми не змогли залишитися осторонь людського лиха. Директор Медвідської школи Тетяна Олексіївна повідомила, що ремонтні роботи по відновленню школи та дитячого садочка ще тривають, але коштів та будівельних матеріалів не вистачає. Було прийнято рішення закупити водоемульсійну фарбу, колор для фарби та інструменти для фарбування.

Своїми враженнями від побаченого  поділився член команди президента, учень 10-Б класу, Олександр Ляшко:  «Я був приголомшений тим, що я побачив у школі. Уявіть собі, відстань від військової бази до закладу – півтора кілометри. Вибуховою хвилею повідривало завіси та замки у вікнах, зірваний  увесь шифер із даху, стеля просто впала на підлогу. Роботу школи та садочку було зупинено, а діти вимушені їздити на навчання до шкіл м. Вінниці.  Загальна ситуація складна, проте допомога кожного з нас у цій ситуації є надзвичайно важливою».

Директор та адміністрація постраждалої школи  були щиро вдячними за проявлену небайдужість та допомогу від нашої гімназії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.