«Міні-Євробачення – 2017 у школі – гімназії № 6»

«Міні-Євробачення – 2017 у школі – гімназії № 6»


Цей конкурс проводився в нашій школі вперше. 16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності, який був проголошений Декларацією принципів толерантності у 1995 році на 28 Генеральній конференції ЮНЕСКО.
Сьогодні надзвичайно важливою є міжнародна толерантність, що проявляється між державами народами, націями. Україна стає більш відкритою для всього світу, а це вимагає готовності українського суспільства до сприйняття європейських цінностей, розуміння та поваги розмаїття культур, поглядів та форм вираження і проявів людської індивідуальності.
До цього дня був присвячений конкурс «Міні-Євробачення – гімназії № 6». Цей конкурс проводився в нашій школі вперше. Кожен учень мав можливість взяти участь в конкурсі «Євробачення» і стати відомою зіркою школи. Розробила проект Кашперук Тетяна Євгенівна. А вчителі: Мацик Т. П., Замкова О.С., Парцванія О.В., Кравчук Л.Л. Горбатюк О.В., Щебевок А.Ф.Пашківська Н.С. , Кашперук Т.Е. підготували солістів на конкурс. Наш концерт був особливий!
І саме на цьому шоу глядачі побачили наскільки всім нам зрозуміла і знайома чарівна ENGLISH мова! Найважливішу роль у поширенні English language відіграла музика. В конкурсі взяли участь учні 4-8 класів – всього 17 учасників. Це був сплеск позитивних емоцій. Буревій популярних пісень на англійської мові та відкриття потужних талантів! Конкурс пройшов вдало! Це було видовищне шоу!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.