Міський семінар педагогів-організаторів


8 листопада школа-гімназія радо зустрічала гостей в рамках міського семінару «Учнівське самоврядування як шлях до саморозвитку та успішної особистості». З принципами роботи та досягненнями закладу гостей познайомила заступник директора школи І ступеня О.Й. Важова; заступник директора з виховної роботи Л.А. Шліхтенко виступила з темою «Учнівське самоврядування як засіб формування успішної особистості». Учителі іноземних мов О.В. Парцванія та Н.В. Решетнік познайомили гостей з проектною роботою «Формування соціальної компетентності через проектну діяльність». Президент школи-гімназії Вікторія Рибаченко розповіла про роботу Команди Президента та поділилася особистою «формулою щастя».

Команда Президента запросила учнів 2-А, 2-Б, 2-В та учасників семінару долучитися до квесту «Подорож казковими стежинами», де всі відвідали такі станції: «Чарівна країна розваг», «Чарівна країна казок», «Чарівна країна запальних ритмів», «Чарівна країна мудрості»,  «Чарівна країна казкових пісень».

На завершення семінару було продемонстровано фільм, де всі учасники змогли побачити себе під час участі у квесті.  Кожен з учасників отримав позитивні емоції та враження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.