Цікава подорож

18 листопада учні 2-А та 2-Б класів, на чолі із класними керівниками Любченко О.Д. та Грабік С.Г. їздили на екскурсію до Київської області.

Спочатку ми відвідали страусину ферму, де дізналися багато нового про африканських страусів Ему. Було дуже цікаво спостерігати за найбільшими птахами. Виявляється на фермі є «пташиний садочок», де живуть маленькі страуси, є «пташина школа» – для більш старших птахів  і є, навіть, «пташиний пологовий будинок», в якому вони народжуються і кожна пташка після народження отримує свій власний паспорт.

Другим етапом нашої подорожі була екскурсія на фабрику ялинкових іграшок в селище Клавдієве-Тарасове. Тут ми побачили як народжується ялинкова прикраса, від самого першого етапу – видування зі скла «заготовки» для іграшки, до самого останнього – розмальовування художниками. Кожен крок – це складний процес, який вимагає професіоналізму та творчості, адже іграшка виготовляється власноруч майстрами. На фабриці є також музей ялинкових іграшок, де зібрані прикраси із різних країн світу. Побували ми у кімнаті «Пошта Діда Мороза», де кожен зміг загадати бажання, яке обов’язково здійсниться. Напевно самим важливим етапом екскурсії на фабриці був розпис власної новорічної іграшки. Тут кожен себе відчув чарівником, адже в результаті отримав власно створену новорічну прикрасу, яка буде окрасою ялинки вдома. А на завершення ми змогли придбати чудові іграшки в магазині фабрики.

Наша екскурсія була дуже цікавою і пізнавальною, ми отримали масу задоволення і дізналися багато нової і цікавої інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.