Превентивна зустріч учнів з працівниками поліції!

8 лютого 2019 року у нашому навчальному закладі відбулася зустріч шкільного офіцера відділу  Головного управління національної поліції у Вінницькій області старшого  лейтенанта поліції  Загорійчук Олени Леонідіївни.

Під час зустрічі було проведено лекцію з превентивного виховання та відбулась роз’яснювально-профілактична бесіда з учнями 3-В та 3-Гкласів, щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі.

Учні школи уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівники поліції дали змістовні відповіді на попередньо підготовлені вчителями запитання, які є актуальними для нашої школи. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути.

Діти брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації, ставили питання за темою зустрічі.

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її  в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.