Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine

 Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine – це Всеукраїнське  змагання з безпеки дорожнього  руху для дитячо-молодіжних команд – активістів з усієї  України. Команда нашої  школі  теж  приєдналася до Хештег-марафону. І протягом 2,5 місяців ми пройшли  вже  до 4 туру. Змагання триватимуть до 17 грудня.

Ми провели кілька  акцій з безпеки  дорожнього  руху та здали тест зі ста питань  на знання правил дорожньої  безпеки   і отримали 86 балів, а фото- та відео- Звіти про Виконання кожного етапу ми публікували у Facebook та Instagram з хештегом #SpeakUpUkraine.

Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine – це проект, що  реалізується в рамках Национальной програми з дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді «Traffic Challenge» та є для України знаком оклику наприкінці 10-річчя Дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН в мире до 2020 року. Хештег #SpeakUp – це міжнародне гасло цього року, яке було  проголошене ООН та символізує  активні Дії та висловлювання за БЕЗПЕКУ на дорозі.

Оскільки хештег є ООН-івським, то таким чином уся міжнародна  спільнота бачитіме активність українців, в тому числі і нашій  школи –гімназія №6 м. Вінниці, та те, що Україна розвивається в контексті загальносвітового  руху і підтримує  глобальні   цінності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.