Дні історії в гімназії №6

12.10 та 13.10 20р. кафедра історії презентувала «Дні історії в гімназії №6».

Тема: «Військова звитяга України. Від козацтва до сьогодення»

Вчителями історії була підготовлена дуже насичена програма.

У вестибюлі школи Певень Т. В. презентувала фотопроект «Військова звитяга Поділля», в якому розповідалося про героїв давнини та сьогодення.

В інтерактивному квесті «Кращий знавець історії козацтва» брали участь шість 6-х класів. Найбільш активно діяли учні (кл. кер. Певень Т.В.) та класів (кл. кер. Жук О.В.). Команди на чолі з отаманами виконували завдання, першими відправляли відповіді на електронну пошту.

Непогані результати показали учні 6Б,Г,Д,Е класів. Діти із цікавістю чекали запитань, які з’являлися на блозі кафедри історії, із задоволенням шукали відповіді. Під час гри учні дізналися багато нового з історії козацтва. Школярам дуже сподобалась нова-інтерактивна форма гри.

   Учням старших класів було запропоновано переглянути та обговорити на виховних годинах відеожурнал «Українські січові стрільці» (Жук О.В).

   Всі учні школи із захопленням намагалися розгадати ребуси про козаків, які підготувала Полотняна Н.С.

  У фото-челенджі «Символи України у моєму житті» брали активну участь діти всіх вікових категорій, від учнів 1-х класів до випускників. Фотографувалися ціли класні колективи та родини. Результатом стали два відеоролики (молодша та старша школа), які будуть представлені на сторінці гімназії у фейсбуці.

   «Дні історії» сподобалися дітям новими формами роботи і можливостю брати активну участь у заходах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.