Тринадцята міжнародна виставка “Інноватика в сучасній освіті”

nvk_6 #school_6

20-22 жовтня відбулася Тринадцята міжнародна виставка “Інноватика в сучасній освіті”.
Цьогоріч було представлено 320 учасників із 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії, Словаччини.
Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu» – наймасштабніші заходи в освітньому середовищі країни, спрямовані на обговорення нагальних проблем в умовах сучасних викликів, обмін практикою впровадження педагогічних інновацій і управлінських рішень, спілкування між виробниками засобів навчання і їх безпосередніми користувачами, професійна платформа для ділових контактів і визначення шляхів інтеграції до європейського й наукового співтовариства.
Комунальний заклад “Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія №6 Вінницької міської ради” вкотре відзначили Золотою медаллю за інноваційну розробку “Розвиток професійної компетентності вчителів в аспекті парадигмального моделювання” у номінації “Інноваційні технології розвитку професійної компетентності педагогів у системі післядипломної освіти”. Автори: Н. А. Тітова, Л.А.Шліхтенко, Т. В. Лучицька та І. А. Шевченко.
Компетентність фахівця об’єктивно набуває все більшої актуальності завдяки ускладненню і постійному розширенню соціального досвіду, сфери освітніх послуг, появі інноваційних технологій, а також зростанню рівня запитів соціуму. Саме тому система підвищення кваліфікації повинна динамічно реагувати на нові тенденції, прогнозувати їх майбутнє і допомогти вчителю в його професійному зростанні.
Навчальний заклад ефективно впроваджує педагогічні умови розвитку професійної компетентності вчителів, забезпечує методичний супровід та реалізацію освітніх інновацій у розвитку професійної компетентності вчителів.