Педагогічна рада

4 січня 2024 року в комунальному закладі «Вінницький ліцей №6» було проведено педагогічну раду на тему: «Сучасні педагогічні технології–основа удосконалення сучасного освітнього процесу».

Директор закладу освіти Наталія Тітова у своєму виступі визначила пріоритетні завдання розвитку ліцею на ІІ семестр 2023-2024 н.р., наголосила на важливості використання сучасних педагогічних технологій для формування ключових компетентностей.

Заступник директора ліцеюТетяна Лучицька доповіла про рівні навченості у початковій школі за результатами І семестру.

Віра Шинкевич, заступник директора з навчально-виховної роботи, проінформувала про результативність впровадження НУШ в базовій середній школі.

Заступник директора Ірина Сабардак підвела підсумки освітньої діяльності ліцею за І семестр 2023-2024н.р. та проаналізувала ПЯН.

Учителі ліцею Надія Корнійчук, Ольга Танасійчук, Ольга Крепка, Марина Попович, Тетяна Певень, Людмила Гребешкова, Олена Замкова презентували портфоліо та продемонстрували різноманітні педагогічні технології, які використовують у своїй педагогічній діяльності.

Владислав Качур, учитель англійської мови, поділився досвідом роботи з дітьми, які мають підвищену мотивацію до навчання, використовуючи метод проєктної діяльності, що стимулює здобувачів освіти брати участь у Всеукраїнських та Міжнародних олімпіадах.