Фестиваль дитячої творчості

Толерантність – чи неголовна тема сьогодення. Визначення слова «толерантність» різними мовами звучить по-різному, але значення у нього одне.

Сьогодні, на «Фестивалі дитячої творчості», учні 8 класів демонстрували своє бачення толерантності, презентувавши різні країни та їхні народні танці. Учні 8-А класу представляли Австрію та чуттєвий «Віденський вальс». Учні 8-Б розповідали про Ізраїль та танцювали ритмічний ізраїльський танець «Хава Нагіла». Країну сонячного настрою – Італію, презентували учні 8-В класу та танцювали народний італійській танець – «Тарантела». Показали нашого західного сусіда та не забули про рідну Батьківщину учні 8-Г класу. Польща-Україна і їхні народні танці – «Гопак» та «Мазурка» демонстрував глядачам 8-Г. Запальними та гарячими іспанськими танцями випала честь дивувати глядачів учням 8-Д класу. На завершення виступу, представники кожної країни влаштували для глядачів короткий флешмоб.

Усі класні колективи були нагороджені подяками за участь у «Фестивалі дитячої творчості», креативність, оригінальність та дружню атмосферу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.