Фестиваль дитячої творчості

30 листопада у школі-гімназії стартував останій етап «Фестивалю дитячої творчості». Сьогодні свої вміння демонстрували учні школи ІІ ступеня. Вони інсценізували українську комедію (твори українських письменників).

Першими свої вміння демонстрували учні 6-В класу, інсценізувавши повість «Вечора на хуторі біля Диканьки». Свою інтерпритацію цієї повісті показали і учні 7-В класу. Дарували хвилини здорового сміху учні 6-Д класу у інсценізації комедії «Підбрехач і копійка». Учні 6-Г класу дивували своєю акторською грою у комедії «За двома зайями». Вражали яскравстю своїх талантів і учні 7-А класу у інсценізації українського твору «Жив був пес». Кожна нація може кепкувати з себе, а українці роблять це вишукано. Переконатися нам у цьому допомогли учні 7-Б класу з інсценізацією твору Івана Нечуй-Левицького «Кайдашева сім’я». Допомогли переміститися у часи справжньої української комедії учні 7-Д класу. Вони інсценізували комедію О. Коломійця «Фараони».

На завершення учні отримали подяки за участь у «Фестивалі дитячої творчості», креативність, оригінальність та творчу атмосферу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.